Az első könyv: Öröm ABC

2016 december 8-án látott napvilágot az „Öröm ABC” című könyve. Ahogy az az elnevezésből is kiderül egy kis mindennapokra szánt segítséget kíván átnyújtani az írónő.

A borús, vagy éppen vidám pillanatokra. Amikor nincs máshoz erőnk csak az ABC valamelyik betűjénél fellapozni a csodálatos illusztrációkkal ellátott művet. Laki-Zágon Noémi fotói szinte megelevenítik az érzelmekkel fűszerezett sorokat. Az írások között találhatunk olyanokat, melyek már megjelentek a vasi megyeszékhely lapjában, illetve több cikk publicitást nyert a VakVagány blogban. Ám egyes történetek, jegyzetek kizárólag az Öröm ABC-hez készültek.

Elgondolkodtató, megható, megindító szemelvényeket olvashatunk, melyekbe némi humor, önirónia és szarkazmus keveredik. Kiváló túlélő shake az olykor túlélhetetlen hétköznapokra.

Elmondhatjuk, hogy Horváth Nikoletta írásai szívtől-szívig érnek, nem pejoratív értelemben vett egyszerűségükkel. Olyan gondolatokat önt irodalmi formába, melyek mindannyiunkban megfogalmazódnak, s melyeket éppen ezért közel érzünk magunkhoz.

De ne csak a mi véleményünkre adj, így vall az Öröm ABC című könyvről Nagy Éva, a szombathelyi Berzsenyi Dániel könyvtár igazgatónője Niki hivatalos weboldalán: http://vakvagany.com/orom-abc/

Rendeld meg! Olvasd el! Hidd el, megéri! Rendeléshez kattints a képre!

Horváth Nikoletta - Öröm ABC