Küzdj te is Nikivel és Nikiért!

Az ember már csak olyan, hogy örök célokat, megvalósítandó terveket tűz ki maga elé.  Csakhogy ez a lelkesedés sokszor annyiban marad, mert hiába az ébredező természet látványa, a madarak csicsergése és a napsütés, az emberek ezen szépségek és csodák mellett is képesek belefásulni a hétköznapokba. Ha úgy érzed, szükséged lenne némi támogatásra, motivációra, inspirációra, hogy ne maradj Te is csak a tervek szintjén, akkor meríts erőt Nikolettából!

Hiszen neki annyi van, hogy abból bárkinek jut és őt nézve, látva, hallva és olvasva akárki megtalálhatja magában azt a pluszt, ami ahhoz kell, hogy tovább lépjen és merjen tenni az álmai megvalósításáért. Olvasd el az írásait, vagy akár hallgasd meg mondanivalóját, hiszen már ezt is lehet, és add át magad a szavainak! Nikitől sok mindent elvett az élet és mégis mindig pozitív tud maradni, illetve tud örülni az apróságoknak.

Ezt a pozitív szemléletet pedig szívesen átadja bárkinek, aki meghallgatja őt, sőt, hivatásának érzi, hogy megmutassa másoknak is a mindennapok szépségeit. Igen, vannak nehézségei, sokkal több, mint egy átlag embernek, de ő ezek mellett is teljesebb életet él, mint sokan mások, akiknek a töredékével sem kellett megküzdeni, mint amivel Niki nap mint nap szembenéz.

Kövesd a Facebook profilját, szemezgess a weboldalán megjelent cikkekből és meglátod, erőt tudsz gyűjteni ezekből bármihez! Ha pedig cserébe Te is szívesen támogatnád Nikit valamivel, akkor vásárold meg a könyvét, amivel az egészségi állapotának fenntartásához szükséges költségekből tudsz egy picit lefaragni!